Συμπληρώστε την φόρμα

Συμπληρώστε την φόρμα ώστε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος να επικοινωνήσει μαζί σας.Λύσεις για προϊόντα που απαιτούν ειδική διαχείριση

Οι εξειδικευμένες μας λύσεις, με αξιόπιστα και προηγμένα υλικά αντικραδασμικής προστασίας εντός των χαρτοκιβωτίων αποτρέπουν οποιονδήποτε κίνδυνο για την ακεραιότητα της ιδιαίτερης  αυτής, ως προς τη διαχείρισή της, κατηγορίας προϊόντων. Επιλέξτε μια εκ των κορυφαίων προτάσεων  της αγοράς για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του προϊόντος σας με ανακυκλώσιμες συσκευασίες για μεταφορές εντός 24 ή 48 ωρών. Επιπλέον μπορείτε να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας για την περιτύλιξη της παλέτας.

Επιλέξτε μια εκ των κορυφαίων προτάσεων  της αγοράς για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του προϊόντος σας με ανακυκλώσιμες συσκευασίες για μεταφορές εντός 24 ή 48 ωρών.

Επιλέξτε την καλύτερη λύση της αγοράς με την εγγύηση της Sealed Air Solutions σε σύστημα προστατευτικής συσκευασίας επενδύοντας στο σύστημα New Air I.B. Express. To εν λόγω μηχάνημα παράγει  τάχιστα και σε προσαρμοζόμενο πλάτος  το αποδεδειγμένα κορυφαίο αντικραδασμικό υλικό Barrier Bubble° ώστε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν σας-καλλυντικό ή φάρμακο- θα παραμείνει άθικτο από κάθε είδους κίνδυνο ή αστάθμητο παράγοντα κατά τη μεταφορά του.

Επικοινωνήστε μαζί μας

: +30 2310 521 103

: +30 2310 512 793

: online@theodoroubros.gr

: Προέκταση Γιαννιτσών 131, 54628 Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε μαζί μας ώστε να καταγράψουμε μαζί τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση

Οι λύσεις που προφέρουμε

Aπο το blog μας

Άρθρα σχετικά με Logistics και Retailers