Κοινοποίηση

Σε κάθε επιχείρηση, η ζήτηση για χαμηλού κόστους, απλές και γρήγορες λύσεις για τη συσκευασία προϊόντων μικρού και μεσαίου μεγέθους αυξάνεται συνεχώς. Το shrink film είναι η κατάλληλη λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να συσκευάσουν τα προϊόντα τους και έχουν χαμηλές παραγωγές.

Γιατί να επιλέξετε το Shrink film

Το shrink film είναι ένα ευέλικτο πολυμερές υλικό που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία προϊόντων. Σας δίνει την δυνατότητα να συσκευάσετε ομαδοποιημένα τα προϊόντα σας εύκολα και γρήγορα με τα αντίστοιχα μηχανήματα. Έτσι εξασφαλίζεται την προστασία των προϊόντων σας από εξωτερικούς παράγοντες όπως σκόνη, υγρασία κ.α. με αποτέλεσμα να μπορείτε να τα αποθηκεύσετε ασφαλή για ένα χρονικό διάστημα. Πέρα όμως από την ασφάλεια από τις συνθήκες ενός χώρου εξασφαλίζετε και την προστασία του προϊόντος από πιθανές παραβιάσεις.

Επιπλέον αποτελεί την πιο οικολογική λύση σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας, καθώς αφήνει το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα. Δεν χρειάζεται πολύ χώρο για την αποθήκευση του και έχει χαμηλότερο κόστος από άλλα υλικά.

Οι βασικοί τύποι φιλμ

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι μεμβρανών που χρησιμοποιούνται στη συρρίκνωση: πολυολεφίνη(PLF), πολυαιθυλένιο(PE) και πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC) το οποίο έχει δώσει την θέση του στα προηγούμενα καθώς είναι επιβλαβές για την υγεία. Το PLF είναι 100% ανακυκλώσιμο, οι πιο συνήθεις χρήσεις του είναι τα παιχνίδια, βιβλία, τρόφιμα, τα περισσότερα είδη λιανικής πώλησης και κάθε καταναλωτικό προϊόν όπου η εμφάνιση είναι σημαντική. Το PE εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, από κράνη μέχρι μπουκάλια ποτών, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και οικιακής χρήσης κ.α.

Μηχανήματα Θερμοσυρρίκνωσης

Η εξαιρετική ευελιξία και απόδοση των μηχανών θερμοσυρρίκνωσης SMIPACK είναι η ιδανική λύση για τη συσκευασία των προϊόντων σας με shrink film και μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμη προσθήκη στην επιχείρησή σας.

Τα μηχανήματα συρρίκνωσης L-Sealers δημιουργούν πολυσακούλες από θερμοευαίσθητη μεμβράνη συρρίκνωσης γύρω από το προϊόν σας. Μια προσαρτημένη σήραγγα συρρίκνωσης εφαρμόζει στη συνέχεια θερμότητα στη σακούλα, συρρικνώνοντας και σφίγγοντας τη μεμβράνη. Η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα μια διαφανές, ανθεκτική προστασία γύρω από το προϊόν. Τα μηχανήματα συρρίκνωσης L-Sealers διατίθενται τόσο σε αυτόματη όσο και σε ημιαυτόματη μορφή.
Οι συγκεκριμένες μηχανές σφραγίζουν και συρρικνώνουν ταυτόχρονα το προϊόν σας σε μια λειτουργία εύκολα και γρήγορα για άμεση αποστολή των φορτίων σας.
Διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως ρύθμιση της θερμοκρασίας σφράγισης, ρύθμιση του χρόνου συρρίκνωσης, ρύθμιση της θερμοκρασίας του θαλάμου συρρίκνωσης, ρύθμιση της καθυστέρησης συρρίκνωσης, ρύθμιση της καθυστέρησης ανοίγματος του καλύµµατος κ.α.

Συγκεκριμένα η σειρά SL των συσκευών συσκευασίας με κουκούλα σφράγισης L μπορεί να παράγει έως και 300 συσκευασίες ανά ώρα, αποτελώντας μια εξαιρετικά αποδοτική λύση για τις ανάγκες συσκευασίας σας.

Να θυμάστε ότι τα παραπάνω οφέλη μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες και συνθήκες της επιχείρησής σας. Καλό θα ήταν να εξετάζετε αυτούς τους παράγοντες και να συμβουλεύεστε πάντα έναν επαγγελματία του χώρου.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση για τα παραπάνω προϊόντα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους μας συνεργάτες για να κάνετε την σωστή επιλογή με βάση της ανάγκες της επιχείρησης σας.

Σχετικά Άρθρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας