Ηλεκτρονικά

Προσφέρουμε όλες τις λύσεις για την ασφαλή μεταφορά των ευαίσθητων ηλεκτρονικών προϊόντων και εξαρτημάτων

Λύσεις συσκευασίας
ηλεκτρονικών συσκευών

Στον κόσμο των ηλεκτρονικών ειδών καλείστε να παρέχετε στους πελάτες σας ένα ευρύτατο portfolio προϊόντων με αντιστοίχως διαφορετικές ανάγκες συσκευασίας που θα πρέπει πρωτίστως να διασφαλίζουν την προστασία των ευαίσθητων τμημάτων της συσκευής ή του εξαρτήματος που περικλείουν. Τόσο η σφράγιση όσο και η προστασία της συσκευασίας των προϊόντων σας αποτελούν καθοριστικής σημασίας παράγοντες για τη μεγιστοποίηση του κέρδους σας καθώς και τη διαμόρφωση ενός εμπορικού ονόματος, συνωνύμου της αξιοπιστίας.

Απευθυνθείτε στη ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ για προτάσεις και κορυφαίες λύσεις σε προϊόντα πλήρωσης χαρτοκιβωτίων καθώς και μια πλούσια γκάμα σε συστήματα προστατευτικής συσκευασίας. Το New Air I.B. Express, με την «σφραγίδα» κύρους της Sealed Air Solutions, αποτελεί τη λύση που συνδυάζει την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και τη μείωση κόστους στην κατηγορία των συστημάτων προστατευτικής συσκευασίας.

NewAir I.B.® Express

Το NewAir I.B.° Express φουσκωτό σύστημα απορρόφησης των κραδασμών παράγει πολύ γρήγορα το υλικό Barrier Bubble° σε 55 ft ανά λεπτό σε 12΄΄ και 24΄΄ πλάτος ταινίας – αρκετά γρήγορα για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις συστημάτων συσκευασίας.

Tυπωμένες ταινίες

Τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες από ΒΟPP ή PVC σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση και χρώμα, για αυτόματες μηχανές συσκευασίας ή εργαλεία χειρός, για το κλείσιμο του  χαρτοκιβωτίου αλλά και για μια ατελείωτη επιπλέον λίστα εφαρμογών!

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Όλα τα άρθρα

Partnerships

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας