Κοινοποίηση

Όταν πρόκειται για το σφράγισμα των χαρτοκιβωτίων, οι παραδοσιακές ταινίες συσκευασίας αποτελούν εδώ και πολύ καιρό την πρώτη επιλογή. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει την εμφάνισή τους χάρτινες, οικολογικές ταινίες με ειδική κόλλα φυτικής προέλευσης, η οποία ενεργοποιείται εύκολα με το νερό. Αυτή η άκρως, φιλική προς το περιβάλλον, εναλλακτική λύση κέρδισε γρήγορα την αναγνώριση του κλάδου, λόγω των μοναδικών δυνατοτήτων σφράγισης και ασφάλειας που προσφέρει.

Αυτοκόλλητες Χάρτινες Γομμέ Ταινίες

Η αυτοκόλλητη ταινία Γομμέ, διαθέτει δύο ίνες πολυεστέρα που ενισχύουν τις άκρες της. Η κόλλα που διαθέτει αφού ενεργοποιηθεί, την κάνει πανίσχυρη, καθώς δεν μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να καταστραφεί το κιβώτιο. Κατ’ αυτό τον τρόπο, αποτρέπεται η παραβίαση των δεμάτων. Οι συγκεκριμένες ταινίες χρησιμοποιούνται με το αντίστοιχο ηλεκτρικό Dispenser ή το απλό Dispenser . Σε αυτό τοποθετείται το νερό ενώ ταυτόχρονα, εξυπηρετεί και στο να κόβονται εύκολα και αυτόματα στο επιθυμητό μήκος. Επιπρόσθετα, αποτελούν μια απόλυτα οικολογική λύση συσκευασίας, καθώς μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως μετά τη χρήση και μάλιστα μαζί με τα χαρτοκιβώτια, στα οποία προσκολλώνται.

Αποτελεσματικότητα: Όταν η κόλλα της ταινίας έρθει σε επαφή με το νερό τα μόρια της δημιουργούν έναν αδιάσπαστο δεσμό, κάνοντας την να αποτελεί ουσιαστικά μέρος του χαρτοκιβωτίου. Αυτή η εξαιρετική πρόσφυση είναι ο λόγος για τον οποίο εταιρείες όπως η Amazon τις χρησιμοποιούν στις αποστολές τους. Επιπλέον, οι γομμε δεν επηρεάζονται από τη σκόνη, τη θερμοκρασία και το χρόνο, γεγονός που τις καθιστά αποτελεσματικότερες.

Βιωσιμότητα: Όντας βιοδιασπώμενες και κατασκευασμένες από φυσικούς πόρους όπως το χαρτί, ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τους στόχους της αειφορίας.

Ασφάλεια κατά την Αποστολή: Μόλις εφαρμοστούν και ενεργοποιηθούν, αυτές οι ταινίες είναι σχεδόν αδύνατο να παραβιαστούν. Οι απόπειρες αφαίρεσης, θα αφήσουν εμφανή σημάδια παρέμβασης και έτσι αποτρέπεται η πιθανότητα παραβίασης των δεμάτων, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του περιεχομένου της συσκευασίας.


Η Προτίμηση της Amazon για Ταινίες Φιλικές προς το Περιβάλλον είναι γεγονός

Η υιοθέτησή τους από την Amazon λέει πολλά για την αποτελεσματικότητά τους, καθώς οι ταινίες γομμέ όχι μόνο παρέχουν απαράμιλλη ασφάλεια, αλλά αποδεικνύουν επίσης τη δέσμευση του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου για βιωσιμότητα. Με την ενσωμάτωση της ταινίας στο χαρτοκιβώτιο, η Amazon διασφαλίζει ότι οι αποστολές της φτάνουν στους πελάτες της σε άριστη κατάσταση, χωρίς καμία αλλοίωση ή παραβίαση.

Κάντε την έξυπνη επιλογή για τις ανάγκες συσκευασίας σας και βιώστε την ηρεμία που σας προσφέρει η γνώση ότι οι αποστολές σας προστατεύονται απόλυτα.

Πηγή φωτογραφίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας