Βιομηχανία
τροφίμων

Διαθέτουμε τα προϊόντα και τη γνώση γι να καλύψουμε τις ανάγκες που αφορούν τη δευτερογενή συσκευασία της βιομηχανία τροφίμων

Λύσεις που
συμβάλουν στην
ασφαλή μεταφορά
των τροφίμων

Τα τρόφιμα αποτελούν μια ξεχωριστή ομάδα προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  και αυστηρές προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται κατά τη συσκευασία τους. Οι εξειδικευμένες μας λύσεις σε χαρτοκιβώτια, αυτοκόλλητες ταινίες  και κλειστικά μηχανήματα χαρτοκιβωτίων εγγυώνται την άριστη παλετοποίηση των τροφίμων με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ επιλέγετε λύσεις με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές που δημιουργούν νέα δεδομένα στη δευτερογενή συσκευασία τροφίμων. Έτσι, μπορείτε να παραμένετε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας μπορούν να συσκευαστούν και να προστατευθούν άψογα κατά τη μεταφορά.

Ρωτήστε μας για τις λύσεις που προσφέρουμε σε μηχανήματα σφράγισης χαρτοκιβωτίων, τυλικτικές μηχανές, ραουλόδρομους μεταφοράς καθώς και για όλα τα αναλώσιμα προϊόντα συσκευασίας, για οποιαδήποτε ανάγκη κατά την απαιτητική διαδικασία προετοιμασίας και μεταφοράς της παλέτας με τα προιόντα της επιχείρησής σας.

Για προϊόντα ευαίσθητα στη θερμοκρασία διαθέτουμε μια σειρά από λύσεις σταθεροποίησης θερμοκρασίας από 12-48ώρες.

Αυτοκόλλητες Ταινίες

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά από αυτοκόλλητες ταινίες υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα προσιτής τιμής σε διάφορους τύπους, χρωματισμούς και διαστάσεις.

  • Ταινίες Συσκευασίας
  • Ταινίες Διπλής Όψης
  • Ειδικές Ταινίες
  • Μηχανισμοί

Σχετικά Άρθρα

Όλα τα άρθρα

Partnerships

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας