Συμπληρώστε την φόρμα

Συμπληρώστε την φόρμα ώστε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος να επικοινωνήσει μαζί σας.Λύσεις που συμβάλουν στην ασφαλή μεταφορά των τροφίμων

Τα τρόφιμα αποτελούν μια ξεχωριστή ομάδα προϊόντων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  και αυστηρές προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται κατά τη συσκευασία τους. Οι εξειδικευμένες μας λύσεις σε χαρτοκιβώτια, αυτοκόλλητες ταινίες  και κλειστικά μηχανήματα χαρτοκιβωτίων εγγυώνται την άριστη παλετοποίηση των τροφίμων με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ επιλέγετε λύσεις με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές που δημιουργούν νέα δεδομένα στη δευτερογενή συσκευασία τροφίμων. Έτσι, μπορείτε να παραμένετε σίγουροι ότι τα προϊόντα σας μπορούν να συσκευαστούν και να προστατευθούν άψογα κατά τη μεταφορά.

Ρωτήστε μας για τις λύσεις που προσφέρουμε σε μηχανήματα σφράγισης χαρτοκιβωτίων, τυλικτικές μηχανές, ραουλόδρομους μεταφοράς καθώς και για όλα τα αναλώσιμα προϊόντα συσκευασίας, για οποιαδήποτε ανάγκη κατά την απαιτητική διαδικασία προετοιμασίας και μεταφοράς της παλέτας με τα προιόντα της επιχείρησής σας.

Για προϊόντα ευαίσθητα στη θερμοκρασία διαθέτουμε μια σειρά από λύσεις σταθεροποίησης θερμοκρασίας από 12-48ώρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

: +30 2310 521 103

: +30 2310 512 793

: online@theodoroubros.gr

: Προέκταση Γιαννιτσών 131, 54628 Θεσσαλονίκη

Επικοινωνηστε μαζί μας ώστε να καταγράψουμε μαζί τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση

Οι λύσεις που προφέρουμε

Δείτε ακόμα

Αυτοκόλλητες Ταινίες

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά από αυτοκόλλητες ταινίες υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα προσιτής τιμής σε διάφορους τύπους, χρωματισμούς και διαστάσεις.

Aπο το blog μας

Άρθρα σχετικά με τον κλάδο των τροφίμων