Επιπλοποιία
και Ξυλεία

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για τον κλάδο
της επιπλοποιία και της κατεργασίας ξύλου

Εξειδικευμένες λύσεις
για τον κλάδο της
επιπλοποιίας

Διαθέτουμε μια πλειάδα επιλογών που αφορούν στη στερέωση , ασφαλή περιτύλιξη και προστασία των προϊόντων ,αντικραδασμική ή επιφανειακή, για κάθε ανάγκη.

Ρωτήστε μας για το εργαλείο τσερκιού μπαταρίας GT – ONE και φυσικά για την ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε σε υλικά παλετοποίησης, όπως Stretch Films, petstrap (πλαστικό πολυεστερικό τσέρκι υψηλής αντοχής) bubblewrap  (υλικό με φυσαλίδες και αντικραδασμική προστασία), αυτοκόλλητες ταινίες και άλλα προηγμένα υλικά που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σας. Οι ειδικές μεμβράνες μας διαθέτουν εξαιρετική αντοχή σε αντικείμενα με οξείες  ακμές, δεν τρυπάνε και εγγυώνται την ασφάλεια της παλέτας και του φορτίου της.

GT – ONE

Εργαλείο περιτύλιξης μπαταρίας με ρυθμιζόμενο τρόπο λειτουργίας ανάλογα την εφαρμογή: Αυτόματη, Ημιαυτόματη, Χειροκίνητη και “Μαλακή”.

Η παγίδευση γίνεται εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού (σε αυτόματη ή ημι-αυτόματη λειτουργία). Εύκολο στη χρήση και στην προσαρμογή. Ιδανικά ισορροπημένο εργαλείο χειρός, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθετα και οριζόντια. Ο κινητήρας του τροφοδοτείται με μπαταρία λιθίου τελευταίας γενιάς.

Σχετικά Άρθρα

Όλα τα άρθρα

Partnerships

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας