Συμπληρώστε την φόρμα

Συμπληρώστε την φόρμα ώστε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος να επικοινωνήσει μαζί σας.Εξειδικευμένες λύσεις για τον κλάδο της επιπλοποιίας

Διαθέτουμε μια πλειάδα επιλογών που αφορούν στη στερέωση , ασφαλή περιτύλιξη και προστασία των προϊόντων ,αντικραδασμική ή επιφανειακή, για κάθε ανάγκη.

Ρωτήστε μας για το εργαλείο τσερκιού μπαταρίας GT – ONE και φυσικά για την ευρεία γκάμα λύσεων που διαθέτουμε σε υλικά παλετοποίησης, όπως Stretch Films, petstrap (πλαστικό πολυεστερικό τσέρκι υψηλής αντοχής) bubblewrap  (υλικό με φυσαλίδες και αντικραδασμική προστασία), αυτοκόλλητες ταινίες και άλλα προηγμένα υλικά που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σας. Οι ειδικές μεμβράνες μας διαθέτουν εξαιρετική αντοχή σε αντικείμενα με οξείες  ακμές, δεν τρυπάνε και εγγυώνται την ασφάλεια της παλέτας και του φορτίου της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

: +30 2310 521 103

: +30 2310 512 793

: online@theodoroubros.gr

: Προέκταση Γιαννιτσών 131, 54628 Θεσσαλονίκη

GT – ONE

Εργαλείο περιτύλιξης μπαταρίας με ρυθμιζόμενο τρόπο λειτουργίας ανάλογα την εφαρμογή: Αυτόματη, Ημιαυτόματη, Χειροκίνητη και “Μαλακή”.

Η παγίδευση γίνεται εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού (σε αυτόματη ή ημι-αυτόματη λειτουργία). Εύκολο στη χρήση και στην προσαρμογή. Ιδανικά ισορροπημένο εργαλείο χειρός, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθετα και οριζόντια. Ο κινητήρας του τροφοδοτείται με μπαταρία λιθίου τελευταίας γενιάς.

Επικοινωνηστε μαζί μας ώστε να καταγράψουμε μαζί τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση

Οι λύσεις που προφέρουμε

Aπο το blog μας

Άρθρα σχετικά με την Επιπλοποιία και την Επεξεργασία ξύλου