Χαρτοποιία
και Εκτυπώσεις

Διαθέτουμε τις γνώσεις και την εμπειρία
για να
καλύψουμε τις ανάγκες της
σύγχρονης επιχείρησης στον
τομέα των εκτυπώσεων

Λύσεις δευτερογενούς
συσκευασίας για την
χαρτοποιία και
τις εκτυπώσεις

Για οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετίζεται με την ομαδοποίηση – παλετοποίηση  χαρτιού, εντύπων, χαρτοκιβωτίων κ.ά., διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό αυτόματων και ημιαυτόματων τσερκομηχανών, καθώς και την πλέον αξιόπιστη επιλογή σε πολυεστερικό τσέρκι, υψηλήςαντοχής και αποδοτικότητας. Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες για να σας παρουσιάσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Η ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ γνωρίζει να σας προσφέρει λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών σας: Ημιαυτόματες τσερκομηχανές με αψίδα, τσέρκια PET ή PP (με κεφαλαία πάντα) υψηλής αντοχής ,τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες, ραουλόδρομους  και  Stretch Film Μηχανής, όλα με τις ποιοτικότερες προδιαγραφές της αγοράς, μπορούν να σας δώσουν συνολικές και αποδοτικές λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Ρωτήστε μας για το κορυφαίο τυλιχτικό μηχάνημα ProWrap που προσφέρει ευελιξία, απόλυτο έλεγχο παραμετροποίησης και βέλτιστη εξοικονόμηση.

Pro Wrap®

Το ProWrap®, ένα μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Βιομηχανίας 4.0, προσφέρει την ιδανική λύση συσκευασίας για κάθε τομέα. Χάρη στο ProWrap, μπορείτε να εξοικονομήσετε υλικά και χρόνο, να εξασφαλίσετε μέγιστη παραγωγικότητα (έως και 30 παλέτες/ώρα) και να επιβλέπετε τον χρόνο εργασίας και την κατανάλωση stretch φιλμ.

Tυπωμένες ταινίες

Τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες από ΒΟPP ή PVC σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση και χρώμα, για αυτόματες μηχανές συσκευασίας ή εργαλεία χειρός, για το κλείσιμο του χαρτοκιβωτίου αλλά και για μια ατελείωτη επιπλέον λίστα εφαρμογών!

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Όλα τα άρθρα

Partnerships

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας