Συμπληρώστε την φόρμα

Συμπληρώστε την φόρμα ώστε ένας εξειδικευμένος σύμβουλος να επικοινωνήσει μαζί σας.Μετατρέψτε την συσκευασία σας…
σε θετική εμπειρία για τον πελάτη σας!

Στο online εμπόριο οι λειτουργίες διαμορφώνονται διαφορετικά από τα φυσικά καταστήματα πώλησης. Εδώ ο πελάτης έχει αγοράσει ήδη! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, η συσκευασία εξυπηρετεί διαφορετικές λειτουργίες, ακόμη και για το ίδιο το προϊόν που εμπορεύεστε. Αποκτήσετε πιστούς πελάτες που θα ξαναεπισκεφθούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία ανοίγματος στο πακέτο που στέλνετε.

Είτε είστε ένα νέο, μικρότερης δυναμικότητας σε αποστολές e-shop είτε αποτελείτε μια μεγάλη επιχείρηση με σημαντική παρουσία στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου η ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΦΟΙ με την ηγετική της παρουσία στον χώρο της συσκευασίας μπορεί να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις προστασίας κατά τη μεταφορά και παράλληλα μια ευχάριστη εμπειρία για τον τελικό καταναλωτή. Οι λύσεις μας συνδυάζουν το πιο προσιτό κόστος και την κορυφαία προστασία για την αποστολή και σφράγιση των προϊόντων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

: +30 2310 521 103

: +30 2310 512 793

: online@theodoroubros.gr

: Προέκταση Γιαννιτσών 131, 54628 Θεσσαλονίκη

Έχετε eShop;

Βρείτε εξειδικευμένα συστήματα προστατευτικής συσκευασίας

Η εύκολη παράδοση του πακέτου και η ασφαλής συσκευασία σημαίνουν φθηνότερα logistics και ικανοποιημένους πελάτες σε ένα e-shop.

NewAir IB® Nano Inflator

Το εξαιρετικά εύκολο και πανέτοιμο για χρήση σύστημα προστατευτικής συσκευασίας, New Air I.B. Nano αποτελεί μόνο μια από τις κορυφαίες λύσεις της ευρείας γκάμας λύσεων της ΘΕΩΔΟΡΟΥ ΑΦΟΙ.

New Air I.B. Nano είναι ένα κλειστικό σύστημα φυσαλίδας, ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και μικρούς σταθμούς εργασίας. Η πλήρωση της φυσαλίδας με αέρα γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, προκειμένου το προϊόν να είναι έτοιμο για αποστολή. Πρόκειται για το ιδανικό σύστημα προστατευτικής συσκευασίας για μικρούς χώρους. Η διογκούμενη φυσαλίδα μειώνει το κόστος μεταφοράς, τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο και τη διαχείριση των αποθεμάτων.

Επικοινωνηστε μαζί μας ώστε να καταγράψουμε μαζί τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση

Οι λύσεις που προφέρουμε

Ενισχύστε το branding

Tυπωμένες ταινίες

Τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες από ΒΟPP ή PVC σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση και χρώμα, για αυτόματες μηχανές συσκευασίας ή εργαλεία χειρός, για το κλείσιμο του χαρτοκιβωτίου αλλά και για μια ατελείωτη επιπλέον λίστα εφαρμογών!

209

Aπο το blog μας

Άρθρα σχετικά με το e-Commerce