Κοινοποίηση

Όταν μιλάμε για υλικά συσκευασίας, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στον νου είναι το χαρτοκιβώτιο. Χάρη στην ευελιξία και τη λειτουργικότητά του έχει καταφέρει να γίνει το υλικό συσκευασίας που χρησιμοποιείται περισσότερο σε όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια ζήτηση για χαρτοκιβώτια αναμένεται να φτάσει τα 260 δισεκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα μέχρι το 2019.

Τη θέση αυτή έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, επειδή είναι εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον. Τα φυσικά, ανανεώσιμα, 100% ανακυκλώσιμα και βιοαποικοδομήσιμα χαρτοκιβώτια μπορούν να κατασκευαστούν, να χρησιμοποιηθούν, να επαναχρησιμοποιηθούν και να μετατραπούν σε απορρίμματα με βιώσιμο τρόπο.

Η Sealed Air αναγνωρίζει την αξία αυτού του ανανεώσιμου πόρου. Επομένως, όλες οι συσκευασίες συγκράτησης και οι αιωρούμενες συσκευασίες κατασκευάζονται από κυματοειδές χαρτόνι που μπορεί εύκολα να ανακυκλωθεί.

Για πολλές εταιρείες αυτό μπορεί να είναι αρκετό. Στη Sealed Air, όμως, η βιωσιμότητα δεν τελειώνει με την υπεύθυνη εύρεση πόρων και διάθεση των προϊόντων.

Οι στόχοι του προγράμματος Αειφορία 2020 της Sealed Air απαιτούν να περιορίσουμε την επίδρασή μας στο περιβάλλον. Να καινοτομήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, προκειμένου να προσφέρει καθημερινά βιώσιμες λύσεις.

Μπορούμε, όμως, να καινοτομήσουμε χρησιμοποιώντας κάτι τόσο εμπορευματοποιημένο και πολυχρησιμοποιημένο όπως το χαρτοκιβώτιο;

Μπορούμε, αν σκεφτούμε out of the box!

Αν και το χαρτοκιβώτιο αποτελεί σοφή επιλογή, πλέον η χρήση του δεν περιορίζεται στην αποθήκη. Η άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου και η απαίτηση των καταναλωτών για ασφαλείς συσκευασίες έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για λύσεις ποιοτικής συσκευασίας. Λόγω του προστατευτικού χαρακτήρα του και της δυνατότητάς του να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος, το χαρτοκιβώτιο αποτελεί την ιδανική λύση για το ηλεκτρονικό εμπόριο ή για οποιοδήποτε προϊόν αποστέλλεται στον καταναλωτή.

Οι online εταιρείες που λειτουργούν με άξονα τη βιωσιμότητα αναζητούν τρόπους παρουσίασης των προϊόντων τους σε συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Οι συσκευασίες αυτές θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του χρήστη. Η Sealed Air δίνει απαντήσεις σε όλα αυτά, με καινοτόμα προϊόντα όπως το Korrvu®, μια επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία που συγκρατεί τα προϊόντα στη θέση τους, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ισχυρά φιλμ και κυματοειδές χαρτόνι σχεδιασμένο από μηχανικούς.

Ο τεχνολογικός σχεδιασμός του Korrvu διατηρεί το προϊόν προστατευμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής, προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία στον καταναλωτή και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για τυχόν επιστροφή του προϊόντος. Και όλα αυτά χωρίς να διακυβεύεται η βιωσιμότητα της συσκευασίας.

Το χαρτοκιβώτιο, ως υλικό συσκευασίας, αποκτά αξία επειδή διασφαλίζει ότι το προϊόν δεν θα καταστραφεί στα χέρια του καταναλωτή. Χάρη στην επιστήμη και την τεχνολογία που έχουμε επενδύσει σε αυτόν τον ανανεώσιμο πόρο. Έχουμε δημιουργήσει νεωτερικές λύσεις που εξασφαλίζουν προστασία από ζημιές, περιορίζουν τα απορρίμματα κατά την παραγωγή, και εξοικονομούν πόρους. Επιπλέον μειώνουν το μέγεθος της συσκευασίας και ελαχιστοποιούν την ενέργεια που απαιτείται για την αποστολή των προϊόντων.

Αυτή είναι η πραγματική δύναμη του χαρτοκιβώτιου.

Στην Θεοδώρου Αφοί, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της Sealed Air καθώς και τα μοναδικά συστήματα προστατευτικής συκευασίας Korrvu. Πηγή (related link): sealedair.com  H απόδοση στα Ελληνικά έγινε από την Θεοδώρου Αφοι.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας