Κοινοποίηση

Η ζήτηση του κοινού για γρήγορη, εύκολη, αξιόπιστη -και ανακυκλώσιμη- συσκευασία αυξάνεται συνεχώς. Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται προς την οικολογική υπευθυνότητα, το χαρτί είναι μια καλή επιλογή για εταιρείες που κάνουν αποστολές να αυξήσουν τις πρακτικές βιωσιμότητάς τους.

Οι λύσεις συσκευασίας που προσφέρουμε βοηθούν στην μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης πριν και αφού φτάσουν στον καταναλωτή. Τα προϊόντα συσκευασίας με χαρτί της Sealed Air κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένα υλικά, στις πιστοποιημένες από το Sustainable Forestry Initiative εγκαταστάσεις της και είναι εύκολο να ανακυκλωθούν.

Εφαρμόζοντας υπεύθυνες πρακτικές με χαρτί

Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο της Μινεσότα, το νερό που χρησιμοποιείτε σε μύλους παραγωγής χαρτοπολτού και χαρτιού είναι περίπου 17.000 γαλόνια/ανά τόνο χαρτιού. Αυτό αναλογεί σε περίπου 213 μεσαίου μεγέθους μπανιέρες. Η Sealed Air, έχει περισσότερο υπευθυνες πρακτικές και λειτουργεί 2 τελευταίας τεχνολογίας μονάδες χαρτιού στην Πενσυλβάνια. Και οι 2 μονάδες έχουν μεγάλη ιστορία και παράδοση κατασκευής χαρτιού, ενώ διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι μονάδες αυτές παράγουν λιγότερο από 1% απορρίμματα και η μονάδα στη Μοντένα διαθέτει ένα από τα ελάχιστα κλειστού τύπου κυκλώματα νερού στις Η.Π.Α. Αυτό σημαίνει ότι όλο το νερό που χρησιμοποιείτε για την κατασκευή του χαρτιού επανακυκλοφορεί μέσα στο κύκλωμα και δεν καταλήγει στα απόβλητα του εργοστασίου.

Χαρτί με στόχο

ΤΟ χαρτί είναι ένα στιβαρό, οικολογικό υλικό συσκευασίας. Όταν χρησιμοποιείτε για πλήρωση κενών, είναι μια καλύτερη εναλλακτική από το «γαριδάκι» πολυστερίνης. Για αποφυγή κραδασμών, μπορεί να παρέχει καλό μπλοκάρισμα και εφαρμογή, όμοια με τον διαστελλόμενο αφρό πολυστερίνης, ο οποίος δεν είναι ανακυκλώσιμος.

Το χαρτί είναι πιο ανθεκτικό απ’ όσο νομίζετε. Οι μηχανικοί της Sealed Air, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες πολλαπλών διπλωμάτων, δημιούργησαν λύσεις  που προστατεύουν ακόμα και βαριάς χρήσης προϊόντα κατά τη μεταφορά. Η νέα ευρεία σειρά υλικών προστατευτικής συσκευασίας της Sealed Air σας βοηθάει να εντάξετε βιώσιμες λύσεις στην λειτουργία της επιχείρησής σας, σε μια κρίσιμη για το περιβάλλον περίοδο, χωρίς επιπλέον δαπάνες στα κόστη αποστολής ή στην προστασία των εμπορευμάτων σας.

Η Theodorou Bros διαθέτει την πλήρη σειρά βιώσιμων λύσεων συσκευασίας της Sealed Air, αλλά το χαρτί παραμένει η κορυφαία επιλογή για ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Αν αναζητάτε να εντάξετε υλικά συσκευασίας από χαρτί στην επιχείρησή σας διαλέξετε τον πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνο συνεργάτη, που μπορεί να σας βοηθήσει να το εφαρμόσετε σωστά, και μπορεί να σταθεί δίπλα σας όσο η επιχείρηση σας αναπτύσσεται.

Πηγή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας