Κοινοποίηση

Το Bubble Wrap® που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν έχει φτάσει σε νέο επίπεδο προστασίας, με ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό. Δεν είναι πλέον το φουσκωτό προστατευτικό υλικό με το κυψελοειδές σχήμα. Η νέα γενιά Bubble Wrap (ειδικά το Bubble Wrap IB brand) μπορεί πλέον να έχει σχήμα αστεριού, καρδιάς, χαμογελαστού προσώπου κ.λπ. Τα νέα υλικά αποτελούν μέρος της σειράς Expressions, η οποία διαθέτει επίσης ιδιαίτερες φράσεις, λογότυπα και χρώματα.

Το άνοιγμα του κουτιού γίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό

Μπορείτε να χρωματίσετε ένα χαρτοκιβώτιο, να του προσθέσετε λογότυπο ή να προσπαθήσετε να το μεταμφιέσετε με κάποιο τρόπο, ωστόσο παραμένει ένα απλό κιβώτιο. Ο κύριος σκοπός του κιβωτίου είναι να μεταφέρει ένα προϊόν από το σημείο Α στο σημείο Β. Αυτό που βρίσκεται μέσα στο κιβώτιο διαφοροποιεί την εταιρεία αποστολής.

Συσκευάζοντας τα προϊόντα με το Bubble Wrap IB Expressions, οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν τώρα να εξατομικεύσουν τις υπηρεσίες τους, προστατεύοντας παράλληλα το περιεχόμενο της συσκευασίας. Σε μια έρευνα της Sealed Air σχετικά με τη συσκευασία του ηλεκτρονικού εμπορίου, το 66% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η συσκευασία των αγορών τους φανερώνει κατά πόσο ο λιανοπωλητής φροντίζει για τους ίδιους και την παραγγελία τους.

Η σειρά Expressions δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί σε καλύτερη χρονική στιγμή. H εξατομίκευση και η προσαρμογή αποτελούν δύο από τις κορυφαίες τάσεις στο ηλεκτρονικό και το λιανικό εμπόριο. Το προϊόν προσφέρει σε αυτούς που κάνουν ένα δώρο όμορφα συναισθήματα. Τα δώρα γενεθλίων μπορούν να τυλιχτούν σε προστατευτικό υλικό στο οποίο αναγράφεται η φράση «Χρόνια πολλά». Tα ευχαριστήρια δώρα μπορούν να τυλιχτούν σε υλικό με τη λέξη «Ευχαριστώ».

Ωστόσο, η σειρά Expressions της Sealed Air δεν είναι μόνο όμορφες φάτσες (ή καρδιές, αστέρια και μηνύματα). Όπως όλα τα προϊόντα της Sealed Air, η σειρά Expressions έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στη συσκευασία τα καλύτερα διογκούμενα μαξιλάρια της αγοράς.

Μια χαριτωμένη λύση σε ένα σοβαρό πρόβλημα

Συστήματα Προστατευτικής Συσκευασίας - Bubble Wrap Expression

Η σειρά Expression συνδύαζει εξατομίκευση και ασφάλεια

Αν και η δωρεάν αποστολή και η ταχύτητα παράδοσης είναι ζητήματα υψίστης σημασίας, όσοι πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές ανησυχούν επίσης και για τις ζημιές.
• Το 58% των ερωτηθέντων στην έρευνα ηλεκτρονικού εμπορίου της Sealed Air δήλωσε ότι η σχέση τους με τον έμπορο λιανικής πώλησης θα επηρεαστεί αρνητικά, εάν καταστραφεί η ηλεκτρονική παραγγελία τους.
• Το 35% δήλωσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς από έναν ανταγωνιστή και το 20% ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά αυτόν τον έμπορο λιανικής πώλησης.

Διαβάστε ακόμα: Η σπατάλη φαγητού σε νούμερα και η συσκευασία

Οι έμποροι λιανικής πώλησης έχουν πολλές επιλογές στη δευτερογενή συσκευασία. Ωστόσο, αν διεγείρουμε τις αισθήσεις του καθώς θα ανοίγει το κιβώτιο η εταιρεία θα ανέβει στα μάτια του καταναλωτή. Παράλληλα ο ίδιος θα εκπλαγεί ευχάριστα και πέρα από κάθε προσδοκία.
Η σειρά Expressions, η επόμενη γενιά του Bubble Wrap. Aποτελεί μια δημιουργική επιλογή, που θα βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη καθώς θα ανοίγει το πακέτο που μόλις παρέλαβε.

Στην Θεοδώρου Αφοί, παρακολουθούμε την εξέλιξη και την καινοτομία νέων προϊόντων στον χώρο των Συστημάτων Προστατευτικής Συσκευασίας. Το Bubble Wrap IB expression εκτός από την ασφάλεια κατά την μεταφορά των προϊόντων, σας παρέχει και το πλεονέκτημα προσωποποιημένης επικοινωνίας με τους πελάτες σας, αναβαθμίζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας . Δείτε περισσότερα για το προϊόν στη σελίδα μας: εδώ.

Πηγή (related link): sealedair.com | άρθρο του Johny Wolf – H απόδοση στα Ελληνικά έγινε από την Θεοδώρου Αφοι.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας