Κοινοποίηση

Ευέλικτες και επεκτάσιμες αυτόματες γραμμές συσκευασίας

Εάν είστε έτοιμοι να πάτε την υφιστάμενη γραμμή συσκευασίας σας από χειροκίνητη σε ημιαυτόματη ή αυτόματη, οι κατά παραγγελία λύσεις της Sealed Air προσφέρουν ευελιξία και είναι επεκτάσιμες ώστε να υποστηρίξουν την ανάπτυξη του e-commerce για μια πλειάδα κλάδων, όπως φαρμακευτικά και προϊόντα ομορφιάς, συσκευασμένα αγαθά, ρούχα και ηλεκτρονικά. Η γκάμα αυτοματοποιημένων λύσεων συσκευασίας της Sealed Air μπορεί:

  • Να μειώσει τα σημεία επαφής στη διαδικασία εκπλήρωσης παραγγελιών
  • Ελαχιστοποιήσει το κόστος των υλικών συσκευασίας και τα απορρίμματα
  • Να αυξήσει την ταχύτητα
  • Να μειώσει τα κόστη αποστολής
  • Να βελτιστοποιήσει την εργασία
  • Να ανταπεξέλθει σε εποχιακές ανάγκες και περιόδους αυξημένης ζήτησης
  • Να μειώσει τον  εκτός λειτουργίας χρόνο
  • Να βελτιώσει την εμπειρία για τον καταναλωτή

Case study: Επιταχύνοντας τη διαδικασία εκπλήρωσης παραγγελιών για την Jerry’s Artarama

“Αυξάνοντας την αποδοτικότητα στη γραμμή συσκευασίας, μπορούμε πλέον να διαχειριζόμαστε σχεδόν 7 φορές τον όγκο παραγγελιών σε σχέση με πριν. Και αυτό δεν αποτελεί απλά μια προσωρινή εξοικονόμηση, αλλά μας επιτρέπει να αναπτυχθούμε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για αυτό το μέρος της διαδικασίας”.
— Ed Lingg, Director of Warehouse Operations για την Jerry’s Artarama

Η Jerry’s Artarama είχε μειωμένο αποθηκευτικό χώρο, μια τελείως χειροκίνητη γραμμή συσκευασίας, και μια διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για ταχύτερες αποστολές. Δείτε πως η υπηρεσία σχεδιασμού και υλοποίησης γραμμών της Sealed Air, σε συνδυασμό της γκάμας αυτοματοποιημένων λύσεων της εταιρείας συνδυάστηκαν για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να αυξήσουν την δυνατότητα εκπλήρωσης παραγγελιών στη Jerry’s Artarama.

Εξελισσόμαστε μαζί σας

Η έρευνα της Sealed Air δείχνε ότι η μεταφορά, τα εργατικά και οι φθορές ισοδυναμούν με το 85% του συνολικού κόστους εκπλήρωσης παραγγελιών. Αν εστιάζετε στο κόστος των υλικών συσκευασίας ή τον χρόνο που χάνουν οι συσκευαστές ψάχνοντας για το κατάλληλο χαρτοκιβώτιο, παραβλέπετε σημαντικότερα, κρυφά προβλήματα. Μπορούμε να στοχεύσουμε και να λύσουμε αυτά τα προβλήματα προσθέτοντας αυτοματοποιημένες λύσεις στη γραμμή συσκευασίας.

Και καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται και ο όγκος παραγγελιών μεγαλώνει, θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τη συσκευαστική σας στρατηγική για να ανταπεξέλθετε. Η ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης γραμμών της Sealed Air μπορεί να σας βοηθήσει να χαρτογραφήσετε μελλοντικά προβλήματα, ώστε να γνωρίζετε πότε έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα στο ταξίδι της αυτοματοποίησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας