Κοινοποίηση

Η Sealed Air Corporation ανακοινώνει έναν τολμηρό νέο στόχο για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα έως το 2040. Αυτή η ανακοίνωση ακολουθεί την επιτυχή εκτέλεση της στρατηγικής για βιωσιμότητα από την εταιρεία, στόχος της οποίας ήταν η μείωση ως το 2020 των αερίων του θερμοκηπίου από τις εργασίες της κατά 25%. Η εταιρεία ξεπέρασε κατά πολύ τον στόχο της για το 2020 επιτυγχάνοντας μείωση άνω του 44%.

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί για φιλόδοξες ενέργειες για την κάλυψη του επιστημονικά καθορισμένου ορίου που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη έως 1,5 βαθμούς Κελσίου πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα.

«Η Sealed Air οδηγεί τη βιομηχανία μας στον αγώνα για μηδενικές εκπομπές ρύπων. Αυτό δεν είναι μόνο το σωστό, αλλά ο σκοπός μας – να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο από αυτόν που βρήκαμε », δήλωσε ο Ted Doheny, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sealed Air. «Οι ταλαντούχοι άνθρωποι εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν βιώσιμες λύσεις και να καινοτομήσουν για την εξάλειψη των απορριμμάτων πόρων. Θα συνεχίσουμε επίσης να επενδύουμε στην τεχνολογία και θα συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο ».

Κλιματική αλλαγή και ο σκοπός της Sealed Air

Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι ένα κρίσιμο μέρος του σκοπού και της στρατηγικής της Sealed Air και είναι βασικό για να καταστήσει τις επιχειρήσεις, την αλυσίδα εφοδιασμού, τις επιχειρήσεις των πελατών και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο πιο ανθεκτικές.
Η εταιρεία στοχεύει στη θέσπιση νέων σημείων αναφοράς για τον μετριασμό των περιβαλλοντικών και κοινωνικών κινδύνων, όπως η κλιματική αλλαγή, ενώ επιχειρεί να παραγάγει μακροπρόθεσμη αξία για τους ενδιαφερόμενους και την κοινωνία. Μεταξύ των ενεργειών που λαμβάνει η Sealed Air για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα εντός των δραστηριοτήτων της εταιρείας, της αλυσίδας εφοδιασμού και όχι μόνο, είναι:

  • Υιοθέτηση τεχνολογίας αιχμής και καινοτομίας για αυτοματοποιημένες λύσεις και συστήματα συσκευασίας, προηγμένη ανακύκλωση και ανακυκλώσιμα και ανανεώσιμα υλικά
  • Συνεχιζόμενες επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ένα έργο ηλιακής ενέργειας στην Καλιφόρνια και ένα έργο αιολικής ενέργειας στην Αργεντινή
  • Βελτίωση της αποτελεσματικότητας που μειώνει τις εκπομπές σε παγκόσμιες δραστηριότητες για την εταιρεία και τους πελάτες της
  • Συμβολή στη μείωση των αποβλήτων σε όλη την αλυσίδα αξίας, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της διάρκειας ζωής των τροφίμων και τη μείωση των απορριμμάτων τροφίμων, την αύξηση της αποδοτικότητας των μεταφορών και την προστασία των εμπορευμάτων κατά τη διαμετακόμιση

Αναγνώριση CDP

Για έβδομο συνεχόμενο έτος η Sealed Air αναγνωρίζεται από την CDP για εξαιρετικές επιδόσεις στη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Η Sealed Air έλαβε ένα A- στην έκθεση της εταιρείας CDP 2020.

Για 20 χρόνια, η CDP προΐσταται ως παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που διαχειρίζεται την κορυφαία πλατφόρμα περιβαλλοντικής έκθεσης στον κόσμο, το ευρέως αναγνωρισμένο χρυσό πρότυπο στις εταιρικές περιβαλλοντικές αναφορές. Το 2020, περισσότερες από 9.600 εταιρείες αποκάλυψαν περιβαλλοντικά δεδομένα μέσω CDP κατόπιν αιτήματος 150 μεγάλων οργανισμών αγορών.
Επιπλέον, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Sealed Air συμπεριλήφθηκε στο Leaderboard του CDP Supplier Engagement 2020 για τις δράσεις και τις στρατηγικές της για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την αντιμετώπιση θεμάτων και κινδύνων που σχετίζονται με το κλίμα στην αλυσίδα εφοδιασμού της. Βρισκόμενη σε αυτόν τον κατάλογο, η Sealed Air συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 7% των εταιρειών που αξιολογήθηκαν για τη συμμετοχή των προμηθευτών στην κλιματική αλλαγή.

Σχετικά με τη Sealed Air

Η Sealed Air δραστηριοποιείται για την προστασία, την επίλυση κρίσιμων προκλήσεων συσκευασίας και την ανάγκη να αφήσουμε τον κόσμο μας καλύτερα από ό, τι τον βρήκαμε. Οι λύσεις και τα συστήματά μας περιλαμβάνουν συσκευασίες τροφίμων CRYOVAC®, προστατευτικές συσκευασίες SEALED AIR®, αυτοματοποιημένα συστήματα AUTOBAG® και υλικά συσκευασίας BUBBLE WRAP®. Αυτές οι μάρκες επιτρέπουν συλλογικά μια πιο αποτελεσματική, ασφαλή και λιγότερο σπάταλη παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων και ενισχύουν το εμπόριο μέσω λύσεων εκπλήρωσης και συσκευασίας για την προστασία της παγκόσμιας κυκλοφορίας αγαθών.

Η κορυφαία τεχνογνωσία της Sealed Air στον τομέα της επιστήμης, της μηχανικής και της καινοτομίας μεταμορφώνει τις επιχειρήσεις, τις βιομηχανίες και τη ζωή των καταναλωτών. Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με βιώσιμες λύσεις επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων υλικών συσκευασίας, αυτοματοποιημένων συστημάτων και έξυπνων υπηρεσιών για εξοικονόμηση και δημιουργία μετρήσιμης μακροπρόθεσμης αξίας.
Η Sealed Air απέφερε 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις το 2020 και έχει περίπου 16.500 υπαλλήλους που εξυπηρετούν πελάτες σε 115 χώρες.

Στην Theodorou Bros θεωρούμε υποχρέωσή μας να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που πρώτο τους μέλημα είναι η βιωσιμότητα των συσκευαστικών λύσεων τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας