Κοινοποίηση

Η αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών κατά τις περιόδους αιχμής των εορτών μπορεί να σημαίνει τεράστιες ποσότητες παραδόσεων και, πιθανώς, βουνά υλικών συσκευασίας στα σπίτια μας. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος, οι Αμερικανοί πετούν περίπου 25% περισσότερα σκουπίδια κατά την περίοδο μεταξύ των Ευχαριστιών και της Πρωτοχρονιάς από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.

Δεν χρειάζεται όμως να γεμίζουμε τους κάδους απορριμμάτων με αυτά. Πολλά από τα πακέτα που λαμβάνουν οι καταναλωτές περιλαμβάνουν αντικραδασμική προστασία BUBBLE WRAP®, μαξιλάρια αέρα BUBBLE WRAP® ή μεμβράνες συρρίκνωσης StealthWrap® της AUTOBAG® — και είναι όλα ανακυκλώσιμα.

Μείωσε, επαναχρησιμοποίησε, ανακύκλωσε

Μόλις ξεφουσκώσει, η εύκαμπτη πλαστική συσκευασία μπορεί να ανακυκλωθεί σε τοπικά καταστήματα που δέχονται ελαστικά πλαστικά. Πολλά καταστήματα διαθέτουν κάδο για τη συλλογή σακουλών και μεμβρανών που φέρουν τους κωδικούς αναγνώρισης ρητίνης #2 και #4.

Ελέγξτε τα τοπικά σας προγράμματα ανακύκλωσης για συγκεκριμένους κανονισμούς: Το να τα πετάτε όλα στον κάδο της γειτονιάς σας μπορεί να φαίνεται ως ο υπεύθυνος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα σκουπίδια, αλλά δεν μπορεί να ανακυκλωθεί κάθε ανακυκλώσιμο αντικείμενο με αυτόν τον τρόπο. Η ανακύκλωση τους μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα φαίνεται να επιλύει και οι περισσότερες εγκαταστάσεις ανακύκλωσης μικτής χρήσης δεν είναι εξοπλισμένες για να χειρίζονται εύκαμπτα υλικά με τις ίδιες διαδικασίες που διαχειρίζονται σκληρότερα αγαθά.

Στις εγκαταστάσεις ανακύκλωσης, η συσκευασία της μάρκας BUBBLE WRAP® και της μάρκας SEALED AIR® επανασφαιρετοποιείται για την παραγωγή μιας ποικιλίας προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των σακουλών απορριμμάτων και των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, τα οποία μπορούν επίσης να ανακυκλωθούν. Ο ευκολότερος τρόπος, φυσικά, για να δώσετε νέα ζωή σε αυτά τα υλικά είναι να τα επαναχρησιμοποιήσετε — στα κουτιά που στέλνετε για να ανταλλάξετε ένα δώρο για το σωστό μέγεθος ή εάν τύχει να στείλετε δώρα στις αρχές του έτους.

Πέρα από τις “Πράσινες” Γιορτές

Λίγος προγραμματισμός, προετοιμασία και εκπαίδευση μπορούν να μας βοηθήσουν όλους να δημιουργήσουμε μια πιο βιώσιμη περίοδο διακοπών. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο κάνοντας τον κόσμο να λειτουργεί καλύτερα και διατηρώντας τους πόρους του πλανήτη.

Μάθετε περισσότερα για τις προσπάθειές μας για βιωσιμότητα.

 

Πηγή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας