Κοινοποίηση

Σε τι χρησιμεύει το χαρτί στη συσκευασία;

Το χαρτί είναι η τέλεια επιλογή για εμπόρους e-commerce που θέλουν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που είναι εύκολο να ανακυκλωθούν. Οι ιδανικές εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου για χάρτινες συσκευασίες περιλαμβάνουν μη εύθραυστα είδη όπως προϊόντα υγείας και ομορφιάς ή αθλητικά είδη. Το χαρτί είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για την προστασία των βρώμικων ή βαρέων προϊόντων, όπως τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατά τη μεταφορά.

 

Πλεονεκτήματα της χάρτινης συσκευασίας

Καθώς περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν τρόπους να γίνουν περιβαλλοντικά υπεύθυνοι, το χαρτί είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις εταιρείες που αποστέλλουν αγαθά για να ενισχύσουν τις πρακτικές βιωσιμότητας. Οι χάρτινες συσκευασίες έχουν πολλές πολύτιμες ιδιότητες με την ανακυκλωσιμότητα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Όταν χρησιμοποιείται ως πλήρωση κενών, το χαρτί είναι ένα ανακυκλώσιμο υποκατάστατο για το “γαριδάκι” συσκευασίας από αφρό. Όταν χρησιμοποιείται ως παράγοντας απορρόφησης κραδασμών, το χαρτί μπορεί μερικές φορές να παρέχει προστασία από το μπλοκάρισμα και τη στήριξη το ίδιο καλά με άλλα υλικά που όμως δεν είναι ανακυκλώσιμα.

 

Πώς να προσθέσετε χάρτινη συσκευασία στη λειτουργία σας

Η προσθήκη χαρτιού στη συσκευαστική σας γραμμή χωρίς προσεκτική εξέταση μπορεί να προκαλέσει υψηλότερα ποσοστά ζημιών, υψηλότερο κόστος μεταφοράς και απροσδόκητες διακοπές λειτουργίας του εξοπλισμού. Είτε κάνετε εναλλαγή σε χάρτινες συσκευασίες για πρώτη φορά, επεκτείνετε τη γκάμα των προϊόντων που θέλετε να προστατεύσετε με χαρτί είτε μεταβαίνετε σε μια νέα εφαρμογή χαρτιού, αυτός ο οδηγός είναι το εργαλείο σας για την εφαρμογή της χάρτινης συσκευασίας και την αποφυγή αυτών των λαθών. Εάν σκέφτεστε να κάνετε χάρτινη συσκευασία οποιουδήποτε είδους, κατεβάστε τον οδηγό της Sealed Air για να μάθετε για τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αλλαγή ώστε να έχετε:

  • Προστασία από ζημιές
  • Αύξηση της παραγωγικότητας της συσκευασίας και τις ταχύτητας διεκπεραίωσης
  • Μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας της συσκευαστικής σας γραμμής
  • Ενίσχυση της βιωσιμότητας

 

 

Εμπιστευτείτε την Sealed Air για τις ανάγκες σας σε χαρτί

Όσον αφορά τη λειτουργία της συσκευαστικής σας γραμμής, επιλέξτε τον συνεργάτη συσκευασίας στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να έχετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε σήμερα και θα είναι δίπλα σας όταν αλλάξει η επιχείρησή σας αύριο.

Οι λύσεις συσκευασίας χαρτιού της SEALED AIR® μπορούν να παρέχουν στη λειτουργία σας την ταχύτητα, την αντοχή και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Αυτή η νέα ελευθερία σάς επιτρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία, όπως η υγεία και η ασφάλεια του εργατικού δυναμικού σας, η έγκαιρη παράδοση για τους πελάτες σας και η κερδοφορία της επιχείρησής σας. Η Sealed Air είναι ο ηγέτης στον κλάδο που μπορεί να αξιολογήσει τις καλύτερες επιλογές για την επιχείρησή σας. Ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με:

  • Ανθεκτικά συστήματα χαρτιού βελτιστοποιημένα για μέγιστο χρόνο λειτουργίας
  • Άμεση διαθεσιμότητα εξοπλισμού χαρτιού και υλικών συσκευασίας
  • Πρώτης τάξεως τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση που αντιλαμβάνεται ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει

Στη Theodorou Bros θα βρείτε όλες τις λύσεις συσκευασίας της Sealed Air. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε τη μετάβαση σε λύσεις συσκευασίας χαρτιού σήμερα.

Πηγή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας