Κοινοποίηση

Η περιτύλιξη παλετών αποτελεί ένα στάδιο ζωτικής σημασίας, για την ασφάλεια των αποστολών σας κατά την μεταφορά τους. Έτσι αποτρέπεται η καταστροφή και οι τυχόν απώλειες. Υπάρχουν δύο τρόποι όπου μπορεί να γίνει η περιτύλιξη παλετών: Ο ένας είναι χειροκίνητα με το strech film χειρός και την βοήθεια ειδικών χειρολαβών που σας προσφέρουν ευκολία και άνεση. Ο δεύτερος τρόπος με το strech film μηχανής στον οποίο καταφεύγουν πολλές επιχειρήσεις, με αποστολές άνω των 20 παλετών, για αυτόματη και γρήγορη περιτύλιξη.

Παρακάτω σας παραθέτουμε 7 απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την περιτύλιξη των παλετών σας σωστά και πιο αποτελεσματικά.

  1. Σωστή Προετοιμασία Φορτίου: Επιλέξτε μια κατάλληλη και σε καλή κατάσταση παλέτα, τοποθετήστε τα εμπορεύματα ομοιόμορφα και μειώστε τα κενά για να αποτρέψετε την μετατόπισή τους.
  2. Κατάλληλος Εξοπλισμός: χρησιμοποιείστε χειροκίνητες λαβές περιτύλιξης, ώστε να προστατέψετε τα χέρια σας ή επενδύστε σε μια μηχανή περιτύλιξης παλετών εάν έχετε περισσότερα και μεγαλύτερα φορτία.
  3. Στερέωση Stretch Film στη βάση της παλέτας: Πλέξτε το stretch film μέσα από τις ράβδους της παλέτας ή διπλώστε την πάνω από ένα γωνιακό σημείο χωρίς να την δέσετε.
  4. Φορά Περιτύλιξης από Κάτω προς τα Πάνω: Ξεκινήστε από το κάτω μέρος, ανεβαίνοντας σε σπείρα 360º. Επιμείνετε στην περιτύλιξη της βάσης με περισσότερες περιστροφές.
  5. Διατήρηση Τάσης Τυλίγματος: Ρυθμίστε την τάση ανάλογα με τον τύπο του φορτίου – χαμηλότερη για εύθραυστα αντικείμενα, υψηλότερη για συμπαγή φορτία.
  6. Διπλό Τύλιγμα αν Απαιτείται: Σε περίπτωση ανάγκης για επιπλέον σταθερότητα, εφαρμόστε μια επιπλέον στρώση τυλίγματος.
  7. Ολοκληρώστε το Τύλιγμα: Αφού στερεώσετε το φορτίο, κόψτε το Stretch Film και είτε δέστε το στο φορτίο είτε διπλώστε το άκρη μέσα σε μια ραφή για εύκολη αποσυσκευασία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χαρτογωνίες παλετών ή ακόμη και τσέρκι κατά περίπτωση για επιπλέον ασφάλεια.

Μην ξεχνάτε πως με τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά υψηλής απόδοσης, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία περιτύλιξης των παλετών σας, χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν επιζήμιες καταστροφές κατά τη μεταφορά.

Για εξατομικευμένες λύσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε
τη φόρμα ώστε να
έρθουμε σε επαφή
μαζί σας